Valikko

NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S

Tuotekoodi:
JMA709DA
2 899,00 €
Tarkista saatavuus

Valmiina suorittamaan

Kuvaatpa toimintaa valokuviin tai videoihin, voit luottaa NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S:n tuloksiin. Tarkennus toimii sulavasti, nopeasti ja äänettömästi. Näkymän jokainen osanen toistuu poikkeuksellisen selkeänä. Kuvausasetukset voi varmistaa suoraan objektiivista. Vankka rakenne kestää jatkuvan ammattimaisen käytön.

Kaunis boke-efekti

Suuri Z-bajonetti sekä muuttumaton pyöristetty 9-lehtinen f/2,8-himmenninaukko mahdollistavat erinomaisen suorituskyvyn missä tahansa valaistuksessa. Tämän telezoomobjektiivin tuottama luonnollinen boke-efekti voimistuu tasaisesti kuvan reunoja kohti.

Tarkkaakin tarkempi

Terävyys on erinomainen koko kuva-alueella – myös kuvattaessa suurimmalla aukolla tai lähietäisyyksillä. Lyhin tarkennusetäisyys on vain 0,5 m zoomausalueen laajakulmapäässä ja telekuvauspäässäkin 1 m.

Ei enää linssiheijastuksia

ARNEO- ja nanokidepinnoite torjuvat haamukuvia ja heijastuksia. Nikonin ED- ja SR-lasi vähentävät väriaberraatiota. SR-lasi korjaa vaikeammin hallittavaa sinistä valoa. Kuvat ovat teräviä, ja niissä on erinomainen kontrasti.

Videovalmiudet

Jos tarina kaipaa videokuvaa, otosten hallinta on sujuvaa ja täsmällistä. Objektiivin näytössä on syväterävyysasteikko, joten kullekin aukolle soveltuva vähimmäis- ja enimmäisetäisyys on helppo selvittää. Kuvakulman muuttuminen tarkennuksessa on lähes olematonta. Vakaa aukon hallinta tekee valotuksen muutoksista luonnollisia koko kuva-alassa.

Kaikkiin olosuhteisiin

Tämä täysin säänkestävä objektiivi on suunniteltu selviämään haastavimmistakin tilanteista. Fluoripinnoite hylkii vettä, pölyä ja likaa heikentämättä kuvanlaatua.

Vaivaton

Zoomaus- ja tarkennusrenkaiden kiertoon tarvitaan juuri sopivasti vääntövoimaa. Äänettömällä ohjausrenkaalla voi säätää aukkoa, ISO-herkkyyttä tai valotuksen korjausta.

Muuntautumiskykyinen

Tarkennuksen lukituksesta valotuksen mittaukseen, haarukointiin ja niin edelleen. Objektiivin Fn-painikkeille voi määrittää jopa 21 eri toimintoa.

Tarkka

OLED-tietonäytön ansiosta aukon, tarkennusetäisyyden, tarkan polttovälin, ISO-herkkyyden ja syväterävyyden voi tarkistaa nopeasti suoraan objektiivista.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.