Valikko

NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S

Tuotekoodi:
JMA708DA
2 395,00 €
Tarkista saatavuus

Sykähdyttäviä kuvia. Kiehtovia tarinoita.

Keskity tarinaan tarpeisiisi mukautuvan ammattitason vakiozoomobjektiivin avulla. Tämä 24–70 mm:n f/2,8-objektiivi toistaa yksityiskohdat äärimmäisen tarkasti, ja sen lähikuvausominaisuudet ovat paremmat kuin missään aiemmassa tämän polttovälialueen objektiivissa. Voit hallita kuvauksen parametreja suoraan objektiivista. Lisäksi objektiivia voi vankan rakenteen ansiosta käyttää missä tahansa.

Todenmukainen syvyys

Suuri Z-bajonetti sekä kiinteä pyöristetty 9-lehtinen f/2,8-himmenninaukko mahdollistavat erinomaisen suorituskyvyn missä tahansa valaistuksessa. Saat kuviin kauniit tähtitehosteet. Luonnollisen näköinen boke-efekti voimistuu tasaisesti kuvan reunoja kohti.

Uskomattomia lähikuvia

Erinomainen terävyys – huipputasoa myös lähietäisyyksillä. Lyhin tarkennusetäisyys on vain 0,38 m koko zoomausalueella, joten hallitset koko kuva-alaa lähietäisyydeltä äärettömyyteen.

Ei enää linssiheijastuksia

Jopa pistemäiset valonlähteet toistuvat kauniin yksityiskohtaisina objektiivin 17 elementistä ja 15 ryhmästä koostuvan rakenteen ansiosta. ARNEO- ja nanokidepinnoitteet vähentävät monesta suunnasta tulevan valon aiheuttamia haamukuvia ja heijastuksia.

Enemmän valoa. Enemmän vapautta.

Reportaasit. Häät. Mainoskuvaukset. Kuvasitpa mitä tahansa, näkymän jokainen yksityiskohta piirtyy luonnollisen terävänä. Jopa tähdet ja katuvalot toistuvat kauniin pyöreinä pisteinä. Kun haluat tallentaa videokuvaa, voit hallita syväterävyyttä täsmällisesti suoraan objektiivista.

Yksi objektiivi. Lähes mikä tahansa tilanne.

Objektiivi on suojattu täysin säänkestäväksi ja se kestää jatkuvan ammattimaisen käytön. Fluoripinnoite hylkii vettä, pölyä ja likaa kuvanlaadun kärsimättä.

Vaivaton

Zoomaus- ja tarkennusrenkaiden säätöön tarvitaan juuri sopivasti vääntövoimaa. Ohjausrengasta voidaan käyttää äänettömään aukon hallintaan tai valotuksen korjaukseen.

Muuntautumiskykyinen

Tarkennuksen lukituksesta mittaukseen, haarukointiin ja niin edelleen. Voit määrittää objektiivin Fn-painikkeelle jopa 21 eri toimintoa.

Tarkka

OLED-tietonäytön ansiosta voit nopeasti tarkistaa aukon, tarkennusetäisyyden, tarkan polttovälin ja syväterävyyden suoraan objektiivista.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.