Valikko

NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Tuotekoodi:
JMA710DA
1 099,00 €
Tarkista saatavuus

Rajaa avarasti tai poraudu lähelle

Tällä täyden kennokoon laajakulmaisella telezoomobjektiivilla otetuissa valokuvissa ja videoissa on kauniit yksityiskohdat, eloisat värit ja pehmeä boke-efekti. Tarkennus toimii nopeasti ja äänettömästi, ja objektiivin tärinänvaimennus auttaa vakaisiin lopputuloksiin. Tästä on paljon apua, kuvaatpa vanhankaupungin väentungosta iltahämärässä tai auringonnousua laajalla tasangolla.

Syvä kontrasti

Asfäärinen ED-lasi ja asfääriset linssielementit takaavat erittäin pienen vääristymän koko zoomausalueella. Kuvat ovat tarkkoja, värit kirkkaita ja kontrasti syvä niin laajakulma- kuin telekuvauksessakin.

Terävää ja selkeätä

Nikonin ARNEO-pinnoite ehkäisee haamukuvia ja heijastuksia, joten kuvat ovat selkeitä silloinkin, kun kuvataan laajakulmalla suoria valonlähteitä kohti. Pistemäiset valonlähteet, esimerkiksi öiset katuvalot, toistuvat virheettömästi.

Vakaa hämärässä

Objektiivin sisäinen tärinänvaimennus antaa mahdollisuuden kuvata jopa 4,5 askelta tavallista pidemmillä suljinajoilla.¹ Illan hämärtyessä ikuistetut telekuvausotokset ovat selkeitä, ja voit panoroida kuvatessasi videota laajakulmalla vailla huolta kameran tärähtämisestä.

Tarkkoja lähikuvia

Betonin läpi työntyvä kukka. Maiseman muotoja ja muotokuvia. Tarkennusetäisyys alkaa jo 0,5 metristä (24 mm:n polttovälillä), joten hallitset lähikuvauksessa koko kuva-alaa.

Ennennäkemättömän hienoja matkavideoita

Ikuista kaunista täyden kennokoon videoaineistoa: laadusta vastaa edistyksellinen NIKKOR-optiikka, joka ottaa kaiken irti Nikon Z ‑kameran loistavasta kuvanlaadusta. Automaattitarkennus on hiljainen kuin kuiskaus. Sujuva ja vakaa aukon hallinta varmistaa luonnolliset valotuksen muutokset. Kuvakulman muuttuminen tarkennuksessa on minimoitu samoin kuin tarkennuksen muutos zoomauksen aikana.

Pieni, tasapainoinen ja suojattu

Matkustaminen telezoom mukanaan on tämän peilittömän järjestelmän täyden kennokoon objektiivin ansiosta todella helppoa. Suuren Z-bajonetin myötä rakenne on voitu suunnitella poikkeavaksi. Suuret linssielementit ovat tavallista taempana, joten tasapaino on erinomainen ja käsittely vaivatonta.

Kaikkialle

Objektiivin tiivistys suojaa pölyltä ja kosteudelta. Fluoripinnoite hylkii tehokkaasti pölyä ja likaa heikentämättä kuvanlaatua.

Kaikkiin tarpeisiin

Objektiivi painaa vain 570 grammaa, ja siinä voi käyttää 67 mm:n suotimia. Zoomin lukituskytkin pitää objektiivin laukussa kokonaan sisäänvedettynä.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.