Valikko

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S

Tuotekoodi:
JMA714DA
1 299,00 €
Tarkista saatavuus

Yksi objektiivi, lukuisia mahdollisuuksia

Eri matkakohteita. Uusia inspiraatioita. Tämä S-sarjan kevyt zoomobjektiivi tarjoaa laajan polttovälialueensa ansiosta monipuolisuutta ja käyttömukavuutta laadusta tinkimättä. Jokainen kuva on hämmästyttävän yksityiskohtainen, ja kiinteä f/4-aukko mahdollistaa luovan joustavuuden, kuvasitpa laajakulma-, vakio- tai telepolttovälillä.

Jokainen polttoväli kertoo tarinan

Laajoja maisemakuvia, vaikuttavaa rakennustaidetta, eloisia katukuvia, kiehtovia muotokuvia – ja paljon muuta. Erittäin joustavan 24–120 mm:n polttovälialueen ansiosta voit kuvata kaikista kuvakulmista objektiivia vaihtamatta.

Enemmän kuvattavaa, vähemmän kannettavaa

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S on zoomobjektiivi, joka kulkee suuresta polttovälialueestaan huolimatta helposti mukana. Pysy paikallasi tai liiku vapaasti kuvaa rajatessasi. Tämä kompakti ja monipuolinen zoomobjektiivi tarjoaa valinnanvaraa.

Minne ikinä menetkin

Vankka rakenne takaa, että tämä tehokas objektiivi selviää matkalla kaikista tilanteista. Se on tiivistetty pölysuojauksen ja tippuvedenpitävyyden varmistamiseksi, ja etuelementissä oleva Nikonin fluoripinnoite hylkii likaa ja helpottaa pinnan pyyhkimistä puhtaaksi.

Poikkeuksellinen kuvanlaatu

Näin tehokkaalla objektiivilla voit ottaa kuvia, joihin muut eivät pysty. Kuvaa rohkeasti suoraan voimakkaita valonlähteitä kohti. Ikuista vaikuttavia tilanteita vastavalossa. Korosta kohde pehmeällä ja sulavalla boke-sumennuksella.  NIKKOR Z 24-120mm f/4 S laajentaa käyttömahdollisuuksiasi tuottamalla uskomattoman teräviä ja hämmästyttävän tarkkoja kuvia – aina kuvan reunoihin asti.

Yhtenäinen koko zoomausalueella

Olipa kyse valokuvista tai videoista, kiinteä suurin aukko f/4 mahdollistaa huippuluokan luovan hallinnan. Ota syväterävyydeltään suurempia muotokuvia ja lähikuvia koko zoomausalueella. Muuta polttoväliä valotusta muuttamatta videoita kuvattaessa.

Erinomainen selkeys

Nikonin ARNEO- ja nanokidepinnoitteet varmistavat kuvien selkeyden vähentämällä mistä tahansa suunnasta tulevan valon aiheuttamia haamukuvia ja heijastuksia. Saat kauniita kuvia myös tilanteissa, joissa kuva-alueella on suoran valon lähteitä.

Mene lähemmäksi

Lyhyen minimitarkennusetäisyyden ja 0,39-kertaisen maksimikuvaussuhteen ansiosta voit tuoda yksityiskohdat näkyviin koko kuva-alalla. Eristä kohteet laajoja taustoja vasten tai tee kokeiluja tiivistyksellä: voit kuvata koko zoomausalueella jopa 0,35 metrin etäisyydeltä.

Erinomainen videosuorituskyky

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S on loistava video-objektiivi. Automaattitarkennus toimii sulavasti ja äänettömästi, ja tarkennuksen siirtymä tai kuvakulman muutos tarkennuksessa ovat käytännössä olemattomia. Kun siirryt sisätiloista ulkotiloihin tai pimeiden ja valoisien tilojen välillä, vakaa valotussäätö mahdollistaa kirkkauden luonnollisen muutoksen ja takaa videoaineiston luonnollisen kauneuden.

Mukautettava hallinta

Hallitse kuvauksen parametreja vaivattomasti suoraan objektiivista. Voit säätää asetuksia, kuten aukkoa, ISO-arvoa ja valotuksen korjausta, äänettömällä ohjausrenkaalla. Voit myös määrittää suosikkitoimintoja objektiivin Fn-painikkeelle.

Monitarkennusjärjestelmä

Z-monitarkennusjärjestelmässä on kaksi tarkasti synkronoitua automaattitarkennusmoottoria, jotka takaavat nopean ja tarkan automaattitarkennuksen sekä vähentävät merkittävästi objektiivin poikkeamia koko zoomausalueella. Saat tarkkoja ja selkeitä kuvia jopa läheltä.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.