Valikko

NIKKOR Z 14-30mm f/4 S

Tuotekoodi:
JMA705DA
1 390,00 €
Tarkista saatavuus

Valokuvia ja videoita, jotka tuovat katsojan keskelle tapahtumia

Liioittele perspektiiviä. Luo intiimejä miljöömuotokuvia. Nikonin suuren Z-bajonetin ansiosta objektiivi tallentaa enemmän valoa koko kuva-alalle. Erittäin laajan zoomausalueen ja pienen koon ansiosta erinomainen matkakumppani, mihin tahansa menetkin. Tallenna erilaiset kohteet maisemista katunäkymiin kaikessa loistossaan.

Helppo suotimien käyttö

Maailman ensimmäinen erittäin laajakulmainen täyden kennokoon objektiivi, jossa voi käyttää 82 mm:n suotimia¹ ilman raskaita suodinpidikkeitä. Erinomainen valokuvaukseen. Vielä parempi videointiin.

Aina tarkkaa jälkeä

Kehittynyt optinen rakenne. Nopeampi yhteys objektiivin ja kameran välillä. Poikkeuksellisen terävä kuva ja hyvin vähän vääristymiä koko zoomausalueella.

Maisemat. Kaupunkinäkymät

Näytä lisää. Kaupungin tiiviistä tunnelmasta avariin maisemiin, kohteet piirtyvät erinomaisen terävinä ja yksityiskohtaisina. Tähdet ja katuvalot toistuvat kauniin pyöreinä pisteinä.

Arkkitehtuuri. Sisätilat

Johtoviivat. Rohkeat kuvakulmat. Ikuista kohteet vaivattomasti ahtaissa tiloissa tai kapeilla kujilla. Lyhin tarkennusetäisyys on vain 0,28 m koko zoomausalueella, mikä tekee sinusta kuvan hallitsijan – lähietäisyydeltä äärettömyyteen.

Luotu videokuvausta varten

Seuraa kohdetta kirkkaasta auringonvalosta hämärään sisätilaan vaivattomasti. Objektiivin monitarkennusjärjestelmä ja kiinteä f/4-valovoima takaavat poikkeuksellisen suorituskyvyn heikossa valossa ja tasaisen valotuksen koko zoomausalueella.

Loistavia valokuvia. Reunoja myöten.

Tämän zoomobjektiivin erinomainen erottelukyky takaa, että näkymän jokainen yksityiskohta toistuu virheettömästi. Valon heikkeneminen kuvan reuna-alueilla on huomioitu niin, että koko kuva-ala säilyy kirkkaana. Terävyyttä reunasta reunaan, eloisat värit ja syvä kontrasti.

Terävät kuvat

Nikonin heijastamaton nanokidepinnoite parantaa kuvanlaatua vähentämällä haamukuvia ja heijastuksia jopa vastavaloon kuvattaessa.

Eloisat kuvat

Pistemäisten valonlähteiden, kuten öisten katuvalojen, toisto on erinomainen, sillä nuolimainen komaattinen heijastus on minimoitu. Pistemäiset valonlähteet näkyvät kauniin pyöreinä pisteinä myös kuvan reunoilla.

Poikkeukselliset sävyt

ED-lasielementti ja asfäärinen linssielementti takaavat eloisat värit ja syvän kontrastin.

Terävä. Äänetön. Tarkka.

NIKKOR Z -monitarkennusjärjestelmä ja useat AF-ohjaimet takaavat, että kohde tarkentuu nopeasti ja helposti – ja pysyy tarkentuneena. Tämä objektiivi on erinomainen sekä videoihin että valokuviin, sillä tarkentaminen on tasaista ja äänetöntä.

Tärinänvaimennus

Objektiivi käyttää kameran sisäistä tärinänvaimennusta, mikä mahdollistaa kuvauksen jopa viisi askelta pidemmillä suljinajoilla kuin muuten olisi mahdollista.² Ikuista selkeitä kuvia illan hämärtyessä tai kuvaa videoita ilman huolta kameran tärähtämisestä. 

Upean tarkka

"Liukuvat" linssielementit takaavat terävän tarkennuksen lähietäisyyksillä. Sähkömagneettinen himmennin varmistaa tarkan valotuksen nopean sarjakuvauksen aikana.

Dynaamisia kuvakulmia. Lumoavia elokuvia.

Ikuista poikkeuksellista täyden kennokoon videomateriaalia optisella rakenteella, joka auttaa hyödyntämään Z-sarjan Nikon-kamerasi laajan dynaamisen alueen mahdollisimman tehokkaasti. Zoomaa hetkiin, joista tarinat syntyvät.

Hiljaisuutta kuvauksissa

Lähes äänetön askelmoottori tekee automaattitarkennuksesta kuiskaustakin hiljaisemman. Zoomaus on hiljainen, ja äänettömän ohjausrenkaan avulla voit säätää aukkoa kuulematta napsahdustakaan.

Ihanan tasainen

Objektiivin monitarkennusjärjestelmä takaa uskomattoman tasaisen ja tarkan tarkennuksen siirron. Kuvakulman muuttuminen tarkennuksessa on minimoitu, samoin kuin tarkennuksen muutos zoomauksen aikana.

Hallitse tilannetta

Pyälletty ohjausrengas takaa tarkkuudessaan kauniin ja intuitiivisen toiminnan. AF-tilassa kuvatessasi voit määrittää valotuksenkorjauksen ohjausrenkaan tehtäväksi. Kun kuvaat käsitarkennuksella, voit käyttää ohjausrengasta tarkennusrenkaana. Tarkennus vaihtuu sen mukaan, kuinka nopeasti tai hitaasti käännät rengasta, minkä ansiosta voit säätää tarkennuskohtaa hienovaraisesti.

Pieni, kestävä ja kevyt

Sisäänvedettävän objektiivimekanismin ansiosta tämä erittäin laajakulmainen täyden kennokoon zoomobjektiivi mahtuu hyvin pieneen tilaan, kun se ei ole käytössä.  Objektiivin putken liikkuvat osat on tiivistetty pölyltä ja vesipisaroilta. Fluoripinnoite hylkii tehokkaasti vettä, pölyä ja likaa kuvanlaadun kärsimättä.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.