Valikko

NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S

Tuotekoodi:
JMA711DA
2 799,00 €
Tarkista saatavuus

Laajenna näkökulmaasi

Tämä uskomattoman kevyt 14–24 mm:n zoomobjektiivi on monipuolinen luova työkalu. Suuri Z-bajonetti ja muuttumaton f/2,8-aukko takaavat erinomaisen suorituskyvyn, joka haastaa jopa kiinteäpolttoväliset objektiivit. Tarkennus on nopeaa, sujuvaa ja äänetöntä. Lisäksi kuvauksen parametreja voi hallita suoraan objektiivista.

Dynaaminen läsnäolon tuntu

Avarat näkymät. Puhuttelevat sisätilakuvat. Sisäänsä imaisevista hyvin laaja-alaisista sommitteluista avariin avauskuviin, joissa on voimakas läsnäolon tuntu. Poikkeuksellinen terävyys, yksityiskohtaisuus ja värimaailma – niin valokuvissa kuin videoissakin.

Kauniina toistuvat yömaisemat

Pistemäiset valonlähteet, esimerkiksi tähdet ja öiset kaupungin valot, eivät enää tarvitse aikaa vievää muokkaustyötä. Loistava optinen suorituskyky ja tarkkuus takaavat, että pienetkin yksityiskohdat valonlähteiden ympärillä toistuvat tarkkoina koko kuva-alalla.

Erinomainen optinen suorituskyky

Yksityiskohtaisuus on poikkeuksellisen hyvä koko kuva-alalla. Objektiivi ehkäisee valon heikkenemistä reuna-alueilla tehokkaasti silloinkin, kun kuvataan täydellä aukolla. Nikonin nanokide- ja ARNEO-pinnoite vähentävät haamukuvia ja heijastuksia huomattavasti myös vastavaloon kuvattaessa.

Sulavatoiminen, äänetön ja herkkä

Kaivataanpa näkymän taltiointiin valokuvia tai videokuvaa, otosten hallinta sujuu täsmällisesti. Zoomaus- ja tarkennusrenkaiden kiertämiseen tarvitaan juuri sopivasti vääntövoimaa. Automaattitarkennus toimii sulavasti ja äänettömästi. Kuvakulman muutos tarkennuksessa ja tarkennuksen siirtymä zoomattaessa ovat käytännössä olemattomia.

Kestävä ja luotettava

Tämä peilittömän järjestelmän objektiivi on todellinen työjuhta, joka on aina valmiina vaativimpiinkin paikkoihin. Objektiivin putken kaikki liikkuvat osat on suojattu pölyltä ja kosteudelta huolellisella tiivistyksellä. Alumiiniseoksesta valmistettu bajonetti vähentää painoa, mutta parantaa kestävyyttä.

Erittäin kompakti

NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S on markkinoiden lyhyin täyden kennokoon erittäin laajakulmainen f/2,8-zoomobjektiivi.¹ Objektiivi painaa vain 650 grammaa, joten sitä on helppo kuljettaa mukana kaikkialle.

Helppo suotimien käyttö

Kompaktin rakenteen ansiosta kiertämällä kiinnitettäviä 112 mm:n suotimia voi käyttää yhdessä mukana tulevan erityisen vastavalosuojan kanssa. Takaosassa olevassa suodinpaikassa voi käyttää geelivärisuotimia.

Tehty kestämään

Nikonin fluoripinnoite hylkii vettä, pölyä ja likaa heikentämättä kuvanlaatua. Pinnoite helpottaa myös objektiivin etuelementin puhdistusta.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.