Valikko

Olympus Winter Bonus Pro

Koe kevyt ja mobiili kamerajärjestelmä ja hyödynnä ostohyvitys heti.

Saat ostohyvityksen OM-D E-M1 Mark II ‑kamerasta ja enintään kolmesta M.Zuiko PRO ‑objektiivista (ei KIT-objektiivi) kampanjan aikana 1. syyskuuta 2018 – 15. tammikuuta 2019.

Tämä kampanja edellyttää OM-D E-M1 Mark II ‑kameran ostoa. Ostohyvityksen saadakseen asiakkaan on siis ostettava yksi OM-D E-M1 Mark II ‑kamera, jonka ostohyvitys on 200€. Osallistujat voivat OM-D E-M1 Mark II ‑kameran ostohyvityksen lisäksi hakea hyvitystä enintään 3 keskenään erilaisesta M.Zuiko PRO ‑objektiivista, jotka on ostettava yhdessä kameran kanssa (yksi kuitti), ja tällä tavoin saada jokaisesta objektiivista 150€ ostohyvityksen. Yllä mainittu koskee vain erillisinä tuotteina ostettuja kameraa ja objektiiveja, eli tuotteet eivät saa olla osa tuotepakettia. Jos kamera ostetaan osana tuotepakettia yhdessä yhden tai useamman objektiivin kanssa, ostohyvitys on haettavissa vain kameralle, ja jos kyseinen ostotapahtuma käsittää myös erillisinä tuotteina ostettavia objektiiveja, ostohyvitys voidaan hakea myös enintään kolmelle keskenään erilaiselle objektiiville, jotka on ostettu erillisinä tuotteina.
Hyvitysanomuksen mukaisesti osallistujat saavat ostohyvityksen vain yhdelle kameralle. Jos osallistuja ostaa useita runkoja, hänen on lähetettävä uusi, erillinen hyvitysanomus. Yksi henkilö voi tehdä enintään 3 hyvitysanomusta, joista kussakin on oltava vähintään yksi OM-D E-M1 Mark II ja haluttaessa myös enintään 3 keskenään erilaista M.Zuiko PRO ‑objektiivia.  

Kampanja-aika:

 • Kampanja voimassa: 1.9.2018 - 15.1.2019
 • Viimeinen rekisteröintipäivä: Hyvityslomakkeet on lähetettävä viimeistään 15.1.2019 keskiyöhön mennessä. Tämän ajankohdan jälkeen vastaanotettuja hyvityslomakkeita ei huomioida.
 • Saadakseen hyvityksen on kamera +  objektiivi on ostettava kampanja-aikana.
 • Rekistereröintilomakkeen löydät osoitteesta www.olympus.fi/bonus
 • Kampanja viralliset säännöt

Saat hyvityksen lähettämällä täytetyn hyvityslomakkeen asianmukaisine tietoineen sekä lähettämällä ostotositteen. Hyvityslomakkeet on lähetettävä viimeistään 15.02.2019 keskiyöhön mennessä. Kun lomakkeesi on vastaanotettu ja hyväksytty, saat automaattisen sähköpostiviestin, jossa on tiedot hyvityksesi käsittelyn tilasta. Jos sinulla on kysymyksiä, lähetä meille viesti osoitteeseen: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Kampanja tuotteet

Objektiivit:

 • M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 PRO (150€ hyvitys)
 • M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO (150€ hyvitys) (Ei KIT-objektiivi)
 • M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO (150€ hyvitys) (Ei KIT-objektiivi)
 • M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO (150€ hyvitys)
 • M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO (150€ hyvitys)
 • M.Zuiko Digital ED 40-150mm F2.8 PRO (150€ hyvitys) (Ei KIT-objektiivi)
 • M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO (150€ hyvitys)

HUOM! Objektiivi on ostettava erillisenä tuotteena eikä osana kameran KIT-pakettia. Kampanjan OM-D E-M1 Mark II  -kamera voidaan ostaa sekä erillisenä tuotteena (pelkkä runko) että osana KIT-pakettia – tällöin kampanja koskee vain OM-D E-M1 Mark II -kameraa mutta ei objektiivia.

Kamerat:

 • OM-D E-M1 Mark II (200€ hyvitys)

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.